Halleluja-halleluja!!!!!

Nytkö se tapahtuu??? Uskaltaakohan vielä iloita isommin???
MUTTA sisimpäni hymyilee ja ajatus on kirkas, olen nukkunut viime yönä yli 6 TUNTIA PUTKEEN!!!! Enkä vain viime yönä, vaan koko tämän viikon -aijettä!!!!!!

WOOP WOOP -kylläpä nuo kuusi putkeen nukuttua tuntia vain tuntuu niiiiin mahtavilta, ai että tuntuu, että olisi nukkunut vuoden =D =D =D 

Venja on nyt 2 vuotta ja 9 kk, ehkä ikää on tullut nyt sen verran, että hän pystyy käsittelemään päivisin tapahtuneet asiat eikä ole enää tarvetta itkeä ja raivota öisin <3 voi pientä. Tätä hetkeä on niin odotettu, on kokeiltu kaikki niksit iltarutiineista vyöhykyterapiaan mutta joillain se nukkumaan oppiminen kestää kauemmin kuin toisilla.

Oon niin onnellinen myös siitä, että nuorempi neiti päätti 6kk ikäisenä lopettaa itse yösyömisen ja ruveta nukkumaan koko yönsä rauhassa. Kaikki respect vain teille, jotka valvotte kahden pienin tai kaksosten kanssa, kyllä itselle tuo yhden kanssa valvominen on ollut ihan tarpeeksi. 

Ja sen vuoksi oli hyvä, että Emina sai alkunsa Venjan ollessa vasta 10kk –> jos olisimme jääneet odottelemaan, että Venja oppii nukkumaan yönsä, voi olla, että olisi sisarus jäänyt kokonaan tekemättä.

TÄÄ ON NIIN SUPER MAHTAVAA!! Kohta kolme vuotta kun on nukkunut yönsä parin tunnin pätkissä, niin en voi kuin toivoa, että uniongelmat alkaisivat olla takana päin <3

Kiittäen
yli kuusi tuntia putkeen nukkunut, levännyt äiti <3

ps. Ensi yönä kaappaan neidit taas kainaloon, kun ollaan keskenään kotosalla *pus* 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.