Miltä tuntuu elämä ilman vaakaa?

Nyt on mennyt reilu puoli vuotta, kun kirjoitin ”Ikuinen Läski” blogauksen, jossa nakkasin puntarin metsään. Ainut, että en oikeasti heittänytkään puntaria pois. Mulla oli vakaa tarkoitus heittää se varastoon tai roskiin, mutta se jäi sisälle pyörimään ja mitäs siitä sitten seurasi? Repsahdus tietenkin.

Syyskuussa, kun lopetin imetyksen annoin itselleni käydä luvan vaa’alla ennen lopetusta ja kuukausi sen jälkeen. Tarkoitus oli todistaa muille ja itselleni, että imetyksestä johtuen en ollut päässyt kiloista eroon. Joo ja paino oikeesti tippui heti 2 kiloa, mutta sen johdosta kävin tuon kuukauden aikana myös useammin puntarissa kun itselleni luvatut kerrat ja aloin taas miettimään kehoani puntarin kautta.

Onneksi yksi aamu lokakuussa, kun olin taas hiipimässä salaa puntarille se olikin kadonnut? Ilmeisesti rakas puolisoni oli siirtänyt sen joko tahallaan tai vahingossa pois tutulta paikalta. En ole vieläkään kysynyt, missä se on koska totesin, että parempi etten tiedä. Kun puntari katosi niin pääsin taas paremmin kiinni itsestäni.

Nyt kun puntari ja lukemista johtuva itsensä sättiminen ei valtaa mielialaani, olen voinut keskittyä enemmän itseni kuunteluun. Tajusin että minua vuosia vaivannut turpoilu ja ähkyolo johtui maitotuotteiteista ja ruisleivästä. Siirryin kauramaitoon ja kauraleipään niin olo parani heti 80%! Myös hirveä juuston ja jäätelönhimo väheni, kun aloitin käyttämään kalkkitabletteja. Juustoa kyllä syön edelleen että ihan maidoton en ole, mutta turvotuksia ei oo siitä tullut. Paras muutos on kuitenkin ollut se, että musta tuntuu nykyisin UPEALTA suurimman osan ajasta. Nyt jos huomaan, että vaatteet kiristää niin siivoan ruokavaliota ja lisään liikuntaa, enkä jää vellomaan huonoon oloon.

Olen löytänyt itselleni myös täydellisen liikuntaharrastuksen, jonka johdosta olen päätynyt myös salille monen vuoden tauon jälkeen. Haluan kasvattaa voimaa, jotta pääsen tekemään vaativampia stuntteja. Asetin itselleni myös tavoitteeksi, että tämän vuoden kisaohjelmassa teen takaperinpuolivoltin, joka vaatii parempaa kehon hallintaa mitä mulla nyt on. Saas nähdä miten sen kanssa käy! 😀 Kerrankin en halua liikkua laihtuakseni vaan pitääkseni hauskaa ja kehittyäkseni.

Törmäsin tänä aamuna Vaakakapinaan facebookissa ja sen sanoma laihdutuksesta oli positiivinen yllätys. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos kamppailet painonhallinan kanssa. Itse hihittelin niille videoille puoli tuntia aamutuimaan… 😀

Rakkaudella,

Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.