Kesän naurettavimmat hetket

Tiedättekö sen hetken, kun ei voi enää muuta kun nauraa? Tässä mun kesän naurettavimmat hetket top 3:


1. Lapset verkossa. 
Käytiin lasten kanssa pelaamassa jalkapalloa ja tarkoitus oli poistua maalin kautta. Verkko ei siis ollut maalin pohjassa mitenkään kiinni vaan siitä pääsi läpi, kun nosti verkkoa ja kumartui ali…tai siis olisi pitänyt päästä läpi… 5 minuutin sohlauksen jälkeen molemmat lapset oli kiinni verkossa ja mä nauroin katketakseni toisella puolella. Tässäkö on oikeesti mun ja Antin geenien tulos? Kuinka vaikeeta voi olla nostaa, kumartua ja kävellä yhtäaikaa ? 😀


2. Taistelu Yövalosta. 
Oltiin kaupassa ja Tuukka halus sieltä itselleen Minions-yövalon. Tartuin hetkeen ja lupasin ostaa sen ”keltaisentattivalon”, jos sitten sen kanssa siirryittäisiin omaan sänkyyn nukkumaan omaan huoneeseen. Illalla puolen tunnin maanittelun ja lahjomisen jälkeen molemmat taaperot olivat omassa sängyissään, mutta sit alkoi sota kun molemmat olisivat halunneet pitää lamppua yhtä aikaa. (Oi miksi, oi miksi en ostanut kahta?) Lampun halimis- ja pussailukierroksen jälkeen luulin jo olevani voitolla, mutta sitten alkoi uusi itku kun lamppu oli ”selvästi” lähempänä Juusen sänkyä…. Siinä vaiheessa yhdyin itkukuoroon nauramalla sydämeni pohjasta. Ei oo totta!!3. Aikuisten päiväunet. 
Mentiin koko porukalla päiväunille. Tunnin joukkopainin, huudon ja karkailun jälkeen kaikki hiljeni. Olin just saamassa unen päästä kiinni, kun havahduin siihen, että molemmat lapset salaa hivuttautuivat lattialle, kipittivät ovesta ulos ja sulkivat oven vielä mennessään. Tuukan kuiskauksien annetut ohjeet kuului vielä oven ali: ”Shh…Mennään hiljaa. Mä annan meille pillimehut. Tiedän missä ne on.”  Jäätiin Antin kanssa hihittää kaksin hämärään makkariin…onkohan ne tehnyt tätä usein?

Naururikasta loppukesää kaikille! Mielellään kuullaan myös sun naurettavimmat hetket joten tuuppaa tarina kommenttiin 😀

<3 Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.