Kun sattuu ja tapahtuu – voi tätä naurun määrää

Tää kulunut pari päivää on ollut ihan kreisiä. En muista koska oon viimeksi nauranut näin paljon. Siis ihan oikeesti – ehkä väsymyksellä on myös oma osansa tässä, mutta aattelin nyt jakaa viimeisen parin päivän kootut, jos teillä olis yhtä hauskaa 🙂 Vaik yleensä nää toimii vaan siinä hetkessä, mut pakko silti kirjotella. 

Oon ollu koko viikon yksin lasten kanssa, kun mies on reissussa niin säätämisen määrä on ollut normaalia suurempi. Alkuviikosta lapset toki oli yökylässä, niin sain sitä arvokasta omaa aikaa mm. käymällä viinikylässä. Tosi hyvä valinta kuulkaa.. Näillä helteillä ei montaa lasia valkkaria tarvinnu juoda *hups* 

Kaikki alkoi torstaina, kun lähdettiin ton mun murun Tuuli-Elinan kanssa Helsinkiin palaveriin. Palaverissa oli rento fiilis ja jossain kohti lähti (tosi yllätys kun meistä on kyse) mopo keuliin ja toinenkin puoli oli yhtä sekavaa sakkia =D Siinä ohimennen syntyi palaverin osanottajille Intiaani-nimet, kuten Kiljuva Nälkä, Istuva Jakku ja Pala Saippua. Whaat?? Ja totta kai, nää on pakko somettaa. Sitten mentiin kuvaamaan FB-liveä Helsingin maailmanpyörään. Tsekattiin lokaatio, ostettiin liput ja odotettiin, että klo on 13 ja astuttiin omaan luukkuumme. Ekaa liveä kuvattiin pari minuuttia ja kun pyörä ehti ylös niin lakkas netti toimimasta. Tosi kumma, jos on kiinni wi-fissä siellä alhaalla terassilla.. No ei muuta kun wi-fi pois päältä, uutta settiä kuvaamaan. Tokihan sit oli aikaa menny jo sen verran, ettei ehditty enää koko liveä tehdä maailmanpyörästä käsin. Siinä sit noustiin kesken lähetyksen pois vaunusta ja LÖIN PÄÄNI vaunun ovenkarmiin, aiiii.. Ja Ellu totta kai päätti tehdä tästä myös some-noston – koska mikään ei ole niin hauskaa, kun jos ystävällä kopsahtaa pää,tietty.
Tänään kyselin kaverilta ääninauhoitetta tulevaa prokkista varten. Hän siinä ohi mennen kertoi, että hänen tytär on mukana eräässä tunnetussa SKETSISSÄ -vai mikä se olikaan???
Tässä kaappaus tuosta viestiketjusta. 


Viimeisempänä, muttei suinkaan vähäisempänä. Tänään juontamassa Särkänniemessä. Artistina Pete Parkkonen. En tänne tuloa naapurini Mirka ja Pete auttoivat mua vetään mulle mekon päälle, kun vetskarin kanssa oli hieman haasteita.. Tästäki FB-postaus ja sitten hetkeä myöhemmin kommentteja kirjottaessani tajusin, että nyt saattaa syntyä jotain väärinkäsityksiä. Shit. 
Ehkä nyt vaan suosiolla laitan ton puhelimen pois ja meen lepään *ahahahahaaa*

Naurettavaa viikonloppua kaikille! 
-Kati 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.