Koti kaupan – tsekkaa miltä meillä voisi näyttää :D

Meidän perheellä on niin sanotusti haku päällä! Ja sitä oikeaa tulevaa kotia etsiessä, törmättiin myös uudenlaiseen välittäjään. Tämä välitysfirma (BO lkv) ei ainoastaan kuvaa kohdetta vaan STAILAA sen ennen kuvaamista! No hello!!!! Vähänkö kuulostaa hyvältä. Ainoa, että en ollut osannut odottaa millaisen työmäärän se kuitenkin minulta tulisi vaatimaan. Sain viikkoa aikasemmin kuvausohjeet sähköpostiini ja ne nähdessä kadutti, etten ollut koskaan hurahtanut Konmaritukseen. Arvakkaa oonko KONkaapittanut ja KONroskittanut niin maan perkeleesti koko viikon? 😀

Siinä vaiheessa kun stailaaja saapui autolla pihaan, niin mä olin saanu kuorittua roinan alta meidän asunnon ja täytyy sanoa, että siistit pinnat tuntu tosi vapauttavalta. Tosin suurin osa on tungettuna kaappeihin, mutta itsekkin oikein hämmästyin kuinka kivalta meillä voisi näyttää jos roinaton olotila olisi pysyvä. Mutta tsiikatkaa miltä meillä näytti stailaajan käynnin jälkeen: 

 

 

 

 

 

 
No nyt on vaan ainoa ongelma, että mitenkäs tää pidetään tässä kunnossa myös asuntonäytöillä. KONHELP?
 
PS; Myynti-ilmosta pääset tsekkaa loput kuvat ja lupaan viedä sen ihmisen syömään ja juomaan pitkän kaavan kautta, kuka linkkaa meille potentiaalisen ostajan 😉 

0 Replies to “Koti kaupan – tsekkaa miltä meillä voisi näyttää :D”

 1. Moi!

  Millainen kokemus teillä jäi Bo kiinteistövälityksestä? Itseä kiinnostaa kovasti heidän konseptinsa myydä asuntoja 🙂 Saitteko oman asunnon jo myydyksi?

  kkhomeblog.wordpress.com

  Yst.
  Katriina myös täältä Hämeenlinnasta 🙂

 2. Moikka, saatiin kämppä myytyä heinäkuussa. Erityisesti tykkäsin konseptissa siitä, että he panostavat kuviin jolla voi erottautua massasta. Miinuksena, että paikalliset verkostot Hämeenlinnasta puuttuvat, joten siinä mielessä paikallinen olisi voinut saada nopeammin kaupaksi. =)

 3. Hyvä tietää. Tarkoituksena on laittaa asuntomme myyntiin ensi syksynä, joten kartoitan vaihtoehtoja jo hyvissä ajoin =) Joustiko he ollenkaan välityspalkkion suhteen vai oliko ne tiukkoja tuosta 4,96%?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.