62 euron seminaari sinulle VAIN 368 euroa!

Näin mainoksen yrittäjille järjestetystä Energiaa Laineilla seminaarista ja olin ihan innoissani. Hintakin tuntui huokealta, sillä koko paketti oli alkaen 62 euroa. Seminaarin ajankohta on huhtikuu, joten Juusen kotiin jättäminen ei ole vielä mahdollista niin pitkäksi aikaa, mutta siihenkin keksin heti ratkaisun. Mummi varmasti lähtee riemuissaan (<- tai pienellä pakotuksella) mukaan nauttimaan lapsenlapsensa seurasta sillä aikaa, kun minä osallistun seminaareihin. Mietin, että jos joudun maksamaan mukaan tulevasta mummista myös 62 euroa, on koko seminaarin kustannus silloin 128 euron eli mielestäni ihan kohtuullinen.

Laitoin järjestäjille viestiä, miten ilmoittautumiset menevät, jos osallistun lapsen ja hoitajan kanssa. Himppasen loksahti leuka lattiaan, kun kokonaiskuva alkoi hahmottumaan. Tällä kokoonpanolla tarvitsisimme 2 hengen hytin ja matkan kustannukseksi tulisi 368 euroa… eli vain 302 euroa enemmän, kuin yksin osallistuvan yrittäjän matka neljän hengen hytissä…..mutta kuulemma mukaan tulevasta vauvasta ei tarvitse maksaan mitään….hei thäääänks!

En tiedä voiko tästä nyt syyttää järjestäjiä, sillä en juuri ole törmännyt tilaisuuksiin, joissa lapselliset yrittäjät olisi jotenkin huomioitu. En itsekkään toki olisi osannut ottaa ennen lapsia lapsellisia huomioon, mutta ei kai kaikki seminaarien järjestäjät voi olla lapsettomia??? Miten olis vaikka ihan perinteinen lapsiparkki?

Miten tää voi olla näin vuonna 2016 kun työn ja perheen yhdistämisestä puhutaan niin paljon? Miksi perhe pitää piilottaa työkuvioista vai onko oletusarvo se, että lapsiaan kotona hoitavat eivät ole kiinnostuneita kehittämään itseään ja ammattiverkostojaan? Ai, että kun ottaa pannuun….

Kiukustunein terveisin,

Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.