Miksi kuuluun Nuorkauppakamariin

Ystäväni lähetti minulle linkin blogiin, joka käsitteli itseään ympyröivien ihmisten merkitystä omaan mielialaan ja siihen millaisia olemme. Aihe oli itselle jo tuttu, mutta rupesin miettimään olenko tällä hetkellä ympäröinyt itseni oikeanlaisilla ihmisillä. Tampereella asustaessani olin jatkuvasti kanssakäymisessä muiden yrittäjien kanssa. Tapasin heitä samassa toimitilassa Hubilla, eri tapahtumissa, verkostoitumistilaisuuksissa ja eri seminaareissa. Kuuluin myös eri järjestöihin, jotka rikastutti tuttavapiiriäni myös muilla kuin yrittäjillä. Kaikkia lähipiirissäni yhdisti kyky unelmoida ja usko, että unelmat voidaan toteuttaa. Lisäksi tapasin myös ihmisiä, jotka olivat jo toteuttaneet unelmiaan. Kaikki nämä ihmiset vaikuttivat osaltaan minuun ja siihen, että olen suurimmaksi osaksi iloinen optimisti, joka uskaltaa tehdä joskus hulluiltakin vaikuttavia ratkaisuja ja hypätä tuntemattomaan.

PINKKin yritysvierailu YLEllä vuonna 2011

Ryhdyin pohtimaan lähipiiriäni nyt ja totesin kauhukseni sen kutistuneen hyvin pieneksi. Käyn edelleen välillä Tampereella tapaamassa ihmisiä ja vierailemassa tilaisuuksissa.  Se ei kuitenkaan ole sama asia, kuin että nämä ihmiset olisi tässä välittömästi ympärilläni päivitäisessä elämässä. Alkoi jo iskeä hätä käteen, kun mietin mistä minä Hämeenlinnasta ne ihmiset kaivan. Hetken aikaa löi tyhjää, kunnes tajusin itseasiassa jo kuuluvani verkostoon, jossa nämä kaipaamani ihmiset lymyilevät. Hämeenlinnassa ei ole tällä hetkellä kovin aktiivista toimintaa yrittäjille tai toimitilaa/tapahtumakeskusta, jossa kohdata päivittäin muita yrittäjiä (ISO BUU), mutta sen sijaan täältä löytyy aktiivinen Nuorkauppakamari toiminta. Bingo!

Tampereella asuessani en oikein osannut sanoa kamaritoiminnan merkitystä itselleni, mutta täällä Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista on tullut minulle järjettömän tärkeä. Sen toiminnan parissa kohtaan inspiroivia ihmisiä, jotka ajavat minua eteenpäin. Jokaisen tapaamisen jälkeen pursuan energiaa ja uusia ideoita. Syksyllä pystyn taas osallistumaan kansallisiin ja kansainvälisiinkin Nuorkauppakamari miittinkeihin ja sieltä tiedän saavani ympärilleni lisää ”oikeanlaisia” ihmisiä potkimaan minuun lisää vauhtia.

Hämeenlinnan Nkk Hallitus 2016

Ihmiset, ihmiset ja ihmiset, siinä syyt miksi kuulua Nuorkauppakamariin. …eihän siihen mennyt kuin 6 vuotta, kun tuli tämäkin asia sisäistettyä… 😀

Terkuin,

Ellukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.