Odottavan aika on pitkä

Päivän lukuja tänään 19.1.2016, klo 12.39. Ulkona kaunis aurinkoinen päivä, -14 astetta, sisällä 21,6 astetta. Kauppareissun kuitin loppusumma Lidlistä 112,45€. Raskausviikkoja 38+0, tasan kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Kiloja kertynyt 20 kg näille viikoille ehdittäessä. 

Jokohan sitä kohta olisi h-hetki käsillä? On jokseenkin ärsyttävää, kun aikamääre on ”tänään, huomenna, kahden viikon tai kuukauden päästä”. Kiitos Vilma, kun puit ajatukseni sanoiksi. 

Päiviä on suunniteltava eteenpäin, mutta koskaan ei tiedä, mitkä suunnitelmat joutuu perumaan, kun tulee sairaalaan lähtö. Mitään ennakoivia merkkejä synnytyksestä ei ole vielä ollut -mutta ei ollut ensimmäiselläkään kertaa. Kun merkkejä tuli, oltiin tositoimien äärellä. Siksi en kovasti odota mitään etukäteismerkkejä, vaan nimenomaan ”lähtöä”. 


Päivän kuvat ja vatsan tilanne näkyy yllä. Joku voisi siitä arvuutella, miten on vauva laskeutunu ja koska mennään =D Tälle viikolle on vielä joka päivälle sovittuna ohjelmaa, yksi värianalyysi myös! Ensi viikollekin parit rehvit sovittuna -varauksella tietysti.

Vasta loppuraskaudesta ymmärtää, miksi tätä kutsutaan odotusajaksi. Vaikka mulla onkin helppo raskaus ja kaikki mennyt tosi hyvin, niin kyllä tässä lopussa alkaa tulla jo sellainen olo, että mieluummin kantaisi nyyttiä sylissä kuin masussa <3 mutta hän tulee kun on valmis. Sitä odotellessa, ihanaa tiistaita kaikille!

-Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.