Rikos viinibaarissa

Osallistuin torstaina ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa yrittäjien verkostoitumistilaisuuteen nimeltä ”Viinejä ja Vinkkejä”. Täytyy tunnustaa, että vaikka kuinka seurallinen olenkin, niin kyllä vähän jännitti osallistua tilaisuuteen, josta en etukäteen tuntenut yhtään osallistujaa. Tämä lähtökohta on verkostoitumisen kannalta kuitenkin erinomainen, koska tälloin on yksinkertaisesti PAKKO tutustua muihin läsnäoleviin.

Vaikka voisi kuvitella, että verkostoituminen olisi näiden yrittäjänä vietettyjen vuosien jälkeen helppoa, ei se sitä koskaan kuitenkaan ole. On paljon mukavampaa ja helpompaa istua Katin kanssa verkostoitumistilaisuuksissa päät yhteen painettuna ja juoruta omia juttuja aina puhujien välissä nauttien tarjoilusta. Ollaan usein tätä keskenään naureskeltukkin, että miten tämän synnin tiedostettuaan silti usein vajoamme siihen 😀


Toinen asia mikä torstaissa jännitti oli se, että miten ihmeessä mahdun joukkoon mahani kanssa pyörimään ja mitä H****Ä laitan päälle. Vaatevalikoima on kuitenkin himppasen verran kapeahko tässä vaiheessa… Onneks kaapista löytyi sopiva tunika niskaan, niin ei tarvinnyt lähteä Antin verkkareilla. (Katikaan ei onneks antanut sapiskaa vaikka tunikan väri oli hyvin kaukana minulle sopivista kevään väreistä 😀 ) Ja hyvin mahduin mukaan pyörimään mahan kanssa ja sain ennemmin hyvän tahtoisia hymyjä kuin kehotuksia siirtyä kohti synnäriä.

Ja tosiaan nyt kun ei ollut sitä tuttua kenen kanssa jumittua baarin nurkkaan, tuli käyntikortteja vaihdettua huomattavasti enemmän kuin aiemmin. Iso kiitos vielä tapahtuman järjestäjille, sekä Nooran Viinibaarille mukavasta illasta, taidan tulla toistekkin.

Ainiin se rikos…no se tulee tässä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.