Saatanan tyrkky !

En ole Take Thatin jälkeen fanittanut ketään, mutta nyt harkitsen ryhtymistä Saara Aallon fanijoukkoihin. Tyhmempikin tajuaa kuinka käsittämättömän lahjakas laulaja hän on, mutta se ei ole se syy miksi häntä ihailen. Ihailen häntä, koska hänellä on unelma ja hän aktiivisesti tavoittelee sitä.

X-factor UK ei ole naisen ensimmäinen, eikä toinen vaan kolmas kykyjenetsintä kilpailu, eikä se tee hänestä ”tyrkkyä” niin kuin jossain lytätään, vaan se kertoo päättäväisyydestä jota tarvitaan, jos aikoo menestyä ylipäätänsä yhtään missään. Jos Saara herättää sinussa kateuden tunteen niin sen sijaan, että käytät energiasi paskan puhumiseen niin kurkkaa peiliin ja mieti mitä itse voisit tehdä omien unelmiesi saavuttamiseksi.

Luonnollisesti liikun paljon samoissa tilaisuuksissa toisten yrittäjien kanssa ja olen huomannut, että siellä ymmärretään tavoitteiden saavuttamisen yhteys työnmäärään, mutta se mitä siellä vieroksutaan myös on televisioon pyrkiminen. Olen ollut vähän ihmeissäni miksi on vaikea nähdä, että joillekkin ruutuajan saaminen voi viedä aimoharppauksen sitä unelmaa kohti.

”Tyrkky ja sen kaveri tyrkky”

Toisaalta en nää itse mitään pahaa tai väheksyttävää siinäkään että hakee tositeeveeseen vain kokemuksen takia. Voisin kuvitella, että vaikka Saaran ura ei tämän jälkeen lähtisi raketin lailla nousuun niin kokemus on ollut niin mieletön, että sitä kelpaa kiikkustuolissa vanhana muistella. Vaikka sinun mielestä ei olisi hauskaa osallistua tv- formaattiin jonkun muun mielestä se voi olla.

Ja mistä kumpuaa tämä hienoinen ärsytykseni. Tietenkin siitä, että minua haukuttiin joskus herkkinä teinivuosina tyrkyksi, koska tykkäsin esiintyä. Kun haukut ylsivät korviini meni vuosia ennen kuin uskalsin taas hypätä yleisö eteen miettimättä tuleeko joku taas tylyttämään. Ihmiselle jolle itselleen esiintyminen on vastenmielistä voi olla vaikea kuvitella, että joku toinen saa samasta tilanteesta jäätävän energiapiikin.

Kun luin ekan kerran, että Saara Aalto kisaa rapakon tuolla puolen herätti se minussa hykerryttävän tunteen johonkin pallean seudulle ja mietin, että mitähän sitä ite keksis seuraavaksi….saas nähdä 😉

– Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.