Suunnan muutos

Mitä lähemmäksi synnytys tulee, ajatukset siirtyy koko ajan enemmän uuteen tulokkaaseen. Samoin mielessä pyörii esikoisen isosiskoksi tuleminen ja miten hän reagoi uuteen tilanteeseen. Kodissa haluaa saada asiat järjestykseen ja paikoilleen. On muutettu hieman järjestystä, imuroitu, siivottu, maksettu laskuja ja järjestelty vauvan vaatteet kaappiin. Hiukset pesen normaalia useammin, että on sitten puhtaat hiukset, kun lähtö tulee. Sairaalakassi on pakattu. 

Nämä asiat ovat vissiin ihan luonnollisia. Ajatukset pyörii omassa perheessä ja kodissa suuren muutoksen kynnyksellä. Vissiin joulukuussa huomasin, että tosi vaikea keksiä esimerkiksi blogikirjoitusta nyt mistään ”yrittäjä-äiti” teemasta, kun oikeastaan nyt on vain äiti fiilis. 

Behind the scenes. Masukuvia 5.1.2016, Studio Torkkeli.

Juteltiinkin Ellun kanssa tuossa taannoin, että koska kyseessä on Bisnestä hiekkalaatikolla -blogi, ehkä voimme inasen enemmän keskittyä myös perheen arkeen. Bisnes edelleen isona osana totta kai, mutta välillä saa olla vain se hiekkalaatikkoäiti 🙂 

Viime aikoina kun olisi ollut paljon asiaa odotuksesta, Venjasta, kodin muutoksista, isän tunnelmista, läheisten malttamattomuudesta -kaikesta mitä raskaus tuo tulleessaan. Nämä ajatukset eivät vain lähtökohtaisesti sovi tähän blogiin, koska tarkoitus on kuitenkin kuljettaa mukana myös bisnestä. Siksi Ellun kirjoituksia on viime aikoina ollut enemmän. Parempi, että se kirjoittaa, kenellä on inspiraatioa ja sanottavaa!

Nyt kuitenkin, kun kevät alkaa koittaa ja Ellu on niin innoissaan ja tohkeissaan ja sysää ilmoille upeita uusia ajatuksia MAIKIN suhteen, niin alkaa itsekin taas innostua ja piristyä! Ja ehkä pikkuhiljaa odotus alkaa muuttaa muotoaan -kaikki voitava kotona  on etukäteen tehty ja valmisteltu, nyt tosiaan on vain aikaa. Ajatuksiin mahtuu taas MAIKKI sekä stylistin työt ja yritysten eteenpäin vieminen. 

MAIKKI kasvaa meillä lähitulevaisuudessa, tällä kertaa muillakin kuin lapsilla -sillä olemme ottamassa uusia juontajia meidän listoille. Näin saadaan lisättyä keikkojen määrää ja paikattua myös meidän omaa äitiyslomien tuomaa aukkoa. Upeaa tutustua uusiin ihmisiin ja tarjota halukkaille mahdollisuus koittaa juontajan siipiään MAIKIN nimen alla <3 Tästä ja muista suunnitelmista lisää kevään mittaan täällä blogissa!

-Kati

ps. Meidän suloinen toinen tyttäremme syntyi 26.1., mutta tämä teksti oli luonnosteltu jo aiemmin. Nyt täällä nautitaan uudesta tuhisijasta <3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.