Säästökuurilla

Täällä sitä ollaan, juontamassa Hullun halpoja päiviä Kuopion Carlsonilla. Ihan huippu viikonloppu, pienen prinsessan ja mummin kanssa reissussa 🙂
Alkutalvi on ollut taloudellisesti haastava, keikkoja sekä stailausasiakkaita on ollut minulla äitiysloman päättymisen jälkeen niukanlaisesti ja lapsiperheen menoja on hankalampi säännöstellä kuin kahden aikuisen taloudessa.
Olen ollut aina ihan järkyttävän kova shoppailemaan. Ja kivaahan se on, kun on rahaa -ei siitä mihinkään pääse. Suurinosa tuloistani on aina mennyt shoppailuun.. vaatteet, laukut, kengät, meikit.. ripset, kynnet, kasvohoidot, kampaajat, hierojat yms. Hemmottelen mielelläni itseäni ja omassa päässä oikeutan itselleni aina jotain kallliitakin merkkilaukkuostoksia. Jos joskus olisi älynnyt ylimääräisiä säästää, eikä ostaa kaikkia ”maailman ihanimpia” laukkuja, näistäkin päivistä voisi olla nyt helpompi rämpiä läpi.. =D
Nyt kun raha ei riitä ylimääräisin menoihin ja joutuu aika tarkkaan miettimään, mihin rahaa käyttää (kaikki hoitovapaalla olevat äidit tietää, mitä tarkoitan) olen joutunut asettamaan itseni myös shoppailukieltoon. Ja tää on siis aivan karmeeta.
EN OIKEASTI TIEDÄ, ONKO DIEETTI VAI SHOPPAILUKIELTO PAHEMPAA!! Joka tapauksessa rankka kevät menossa itsekurin kannalta, omg.
Niinpä lauantaina juontaessani, sen sijaan, että olisin mitään ostanut -kuvasin KAIKKI tuotteet,  jotka olisin ostanut,  jos rahatilanne sen sallisi. Ja ottaen huomioon, että mitään tarvetta millekään tuotteelle ei ole. Meiltä ei puutu mitään, mitä välttämättä arjessa tällä hetkellä tarvitsisimme.. siis aivan uskomatonta, minkälaisia mielihaluja ihmisellä on. Tämä oli kyllä hyvä koe ja kuvaaminen jollain tavalla ehkä auttoi siinä tuskassa, mikä tuli, kun yksinkertaisesti ei ole varaa ostaa mitään ylimääräistä. Typerää.
Mutta noin yleisesti ottaen olen pidetty tavaratalo/kauppakeskusjuontaja, koska palautan suurelta osin keikkapalkkiot tilaajalle takaisin, kun tapaan ostaa sitä sun tätä.
Tässä pieni kuvakollaasi haaveistani, abouttiarallaa 800e olisi kevyesti saanut tuotteisiin menemään kolmen päivän aikana.. Jestas, jonkin asteinen sairaus kai tämäkin, hups.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.