Sata lasissa eteenpäin

Meidän teema on tälle vuodelle on 100! Ai miksi ? No siksi, että tämä on meidän blogihistorian 100 juttu. Lisäksi kirjanpitäjältä tuli myös tieto, että liikevaihtokin heilahti yli 100 000 euron ensimmäistä kertaa MAIKIN historiassa (itseasiassa se hyppäs 120 000 euroon). Tänä vuonna aiotaan myös painaa 100 lasissa ja tavoitella 100 000 euron kasvua ja päästä yli 200 000 euroon – eli se kun jaetaan kahdella niin riittää kun kumpikin myy satasella per lätty. Oikeestihan meillä ei oo koskaan ollut mitään liikevaihdollisia tavoitteita eikä tuu olemaankaan. Tärkeämpää on tehdä sitä, mitä rakastaa 100 lasissa ja saada siitä sen verran rahaa elämiseen, että saa töidenkin ulkopuolella tehdä kivoja juttuja… Mutta kun katsoo alkuvuoden vauhtia niin ei se 200 000 ole ihan utopistinen luku! Mutta se tulevaisuudesta, koska en ole ennustaja, mutta kurkataanpa vähän menneisyyteen miten tähän tilaan ollaan päästy.

”Kultahippuja tavoittelemassa (katso tarkkaan ne on tuol pallon sisällä :D)”

MAIKKI perustettiin 2013 ja heti alkoi jäätävä kasvu… Tehtiin molemmat kaksi lasta kahteen vuoteen ja rehellisyyden nimissä kasvua tapahtui perheen lisäksi myös perseessä. Sen jälkeen ollaankin taisteltu liikakiloja, unettomuutta ja aikaa vastaan. Yritetty sovittaa perhe ja työ samaan elämään ja julistettu yrittäjä-äiteyden ilosanomaa. Blogi aloitettiin vuonna 2015 ja eka juttu oli ”Kakkaa konella” missä esiteltiin meidän blogin loistavia nimivaihtoehtoja. Blogihan me perustettiin ihan sen takia, että jäis joku muistijälki näistä vuosista, kun oltiin kuultu kauhutarinoita siitä, miten vanhemmilta voi lähtee pikkulapsi-ajalta muisti!?! En vieläkään ymmärrä, miten se voisi olla mahdollista… Jostain syystä joudun kuitenkin tarkastaa aina KELA-kortista minä vuosina mun lapset ovat syntyneet…

2017 tammikuussa jatkettiin siitä mihin 2014 jäätiin ekan äitiysloman tullessa…tai ei oikeestaan jatkettu vaan käytännössä aloitettiin alusta. Revittiin kaikki auki ja aloitettiin uudestaan miettimällä, et mitäs me nyt sit oikeestaan halutaankaan tehdä (tästä aiheesta voi käydä muuten lukemassa lisää aiemmasta kirjoituksesta ”Hetkinen, ollaanko onnistuttu kasvattamaan lasten lisäksi myös yritystä? Miten tässä näin kävi !?!”). Kaksi vuotta tiukkaa duunia ja nyt tuntuu, että homma lähtee siihen suuntaan kasvuun, mitä sillon alunperin vuonna 2013 ajateltiin. Myös suurin osa ylimääräisestä perseestä on sulanut matkan varrella eli aika bueno tilanne näin vuoden alkuun.

Blogin ensimmäinen kansikuva <3

Blogillahan on alusta asti ollut hyvin löyhä punainen lanka ja ollaan kirjoitettu kaikesta työn ja äitiyden ympäriltä. Joskus on tullut vähään lokaakin niskaan, jos ollaan osuttu liian arkaan aiheeseen, mutta suurimmaksi osaksi palaute on ollut positiivista. Erityisesti mieltä lämmittää nuoremman naisen kommentti. ”Teidän blogin ansiosta minäkin ehkä uskallan hankkia lapsia joku päivä. Teidän kirjoituksista kun käy niin hyvin ilmi, että sen perheen ja työn voi myös yhdistää eikä tarvitse valita niiden väliltä.”

TOP 3 blogi-kirjoitukset lukijamäärän perusteella:

  1. Mitä olisin halunnut tietää ekana vauvavuotena
  2. Ikuinen läski
  3. Toijala; city-ihmisen paratiisi

2 Replies to “Sata lasissa eteenpäin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.