Syksy, uuden kukoistuksen aika!

Lehti kerrallaan tippuu puusta. Samaa tahtia meinaa tippua mun energiat. Mä en käsitä tätä syksyn meininkiä, taidan olla valon ja auringon lapsi. No, kirkasvalolamppu on kaivettu esiin ja Kanarian lomamatka varattu joulukuulle, että saa sitten edes pientä helpotusta pitkään kaamosjaksoon. Nyt toki hieman jaksamista verottaa meillä viime viikolla vieraillut vatsatauti, kun unet jäi aika vähille mutta nyt ne ei meinaa korjaantua vaikka mahdollisuus olisi. Oon koittanut joogata, treenata, väritellä, rauhoittua takan äärellä mutta ei – pää käy niin ylikierroksilla, ettei millään saa unen päästä kiinni.

Ehkä jotain stressiä alitajuntaisesti kuitenkin, en oikein keksi muutakaan syytä. Uuden äärellähän sitä tavallaan ollaan taas. Tämä syksy ei suinkaan ole talviunille vetäytymistä ja horrosta varten, vaan uuden kukoistuksen ja kasvun aikaa – ainakin näin yrittäjyyden näkökulmasta. Nyt on meinaan kaikki ulkopuoliset projektit jätetty pois, ja sataprosenttinen fokus taas Maikissa. Vaikka vähän ärsyttää syksyn tuoma energian lasku, niin silti päällimmäinen tunne innostunut odotus tulevasta.

Me ollaan Ellun kans perustettu Maikki 2013 tammikuussa. Lähdettiin matkaan valtavalla innolla ja palolla, keskittymään juontajien ja koko alan kehittämiseen! Tästä innosta ei ole matkan varrelle jäänyt ripaustakaan, vaan sama palo on yhä mukana. Matkan varrelle on vaan tullut muutamia mutkia, esim. yhteensä neljä lasta, pari eroa, muuttoja, palkkatöitä, koronaa ja sen semmosta. Mitä näitä nyt on. Vaan kaiken keskellä, vajaassa kymmenessä vuodessa me ollaan silti saatu aikaseks vaikka mitä! Ja mikä tärkeintä, Maikki seisoo yhä tiukasti jaloillaan ja suunta on yhä eteenpäin. Tällä kertaa isosti ja lujaa!

Toisen tuki on tärkeetä <3 Välillä horjutaan mut vielä vankasti on pystyssä pysytty ja eteenpäin mennään!

Me ollaan päästy aggressiivisella odottelulla ja rajoitetuilla aikaresursseilla kiinni 140 000 € liikevaihtoon, mutta siitä se ei enää ”itsestään” kasva. Ja ihan hyvähän tuo saavutus on kahdestaan. Mutta jos halutaan nousta seuraavalle tasolle, jotain toiminnassa täytyy muuttaa. Ja me halutaan tehdä toisin. Me halutaan muuttaa, koska me halutaan kasvaa. Me halutaan mennään täysillä eteenpäin eikä me vielä edes tiedetä, mitä kaikkee upeeta on tulossa.

Helpolta tie ei taaskaan näytä ja on täytynyt hypätä vahvasti omalle epämukavuusalueelle – nimittäin tekemään myyntiä. Ei markkinointia, ei somea – vaan myyntiä. Vaikka kyllähän nuo edellämainitutkin myyntiä tukevat, mutta ihan kuulkaa puhelimeen on pitänyt tarttua. Koska jos me ei tehdä tätä, niin kuka sitten? Ja kyllähän siinä motivaatio mukavasti kasvaa, kun keikkoja varaillaan sellaisella jopa 1 vkon – 1kk syklillä, että kovin pitkälle eteenpäin ei näe, miltä kassavirta tulee näyttämään.

Että jos meinaa Kanarian matkan lisäksi maksaa tulevan talven sähkölaskut, niin kekseliäisyyden lisäksi kysytään myös sisukkuutta. Kysytään rohkeutta ja energiaa, ja ehkä hitusen onnea. Vaan sitä kuuluisaa plan B:tä ei nyt ole. Ei ole palkkatöitä, ei ulkopuolisia laskutettavia projekteja. On vaan meidän supermahtavat juontajat, uudet (jo nyt mageiksi todetut) juontokonseptit ja kuplivan sähäkät esiintymiskoulutukset. Ja juuri se on se juttu. Se on Maikki.

Terkuin Kati,
joka aikoo taas tänään mennä ajoissa nukkumaan, että on huomenna energisenä yrittäjänä taas valmiina myymään ja visioimaan! Joten toivotaan todella, että unet palautuu asap.

Ps. Ja tiedättekö mitä. Jos kaikkee upeeta ei ole tulossa, eikä nää meidän upeet visiot ja peräksiantamattomuus riitä – niin ainakin ollaan yritetty ja ainakin meillä on ollu helvetin hauskaa. Mutta just nyt ollaan niin valmiita meneen vaikka läpi harmaan kiven, että.. no en keksi tähän mitään nasevaa. Mutta valmiita ollaan ja näyttäähän tää lupaavalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.